Fostul senator liberal Viorel Cataramă a fost testat pentru coronavirus după ce acesta a vrut să se infecteze, îmbrățișându-se cu un bolnav testat pozitiv. Acesta a dorit sa demonstreze că virusul nu este atât de periculos.

Viorel Cataramă, bolnav de coronavirus! Se luptă pentru viața lui.

Viorel Cataramă a fost testat negativ pentru coronavirus deși acesta a declarat că a avut mai multe simptome. Clinica privată unde și-a făcut testarea a trimis un comunicat de presă unde relatează faptul că testul indica absența anticorpilor SARS COV2.

Acest lucru înseamnă că fostul senator liberal nu este purtător al virusului. În plus, lipsa anticorpilor SARS COV2 arată că virusul nu se află în perioada de incubație (5-10 zile de infectare).

”La ora redactarii prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG si IgM este negativ.

Acest rezultat indica absenta anticorpilor SAR COV2, ceea ce inseamna ca pacientul nu este purtator al virusului sau se afla in perioada de incubatie (5-10 zile de la infectare).”, se arată în comunicatul trimis de clinica privată.

Motivul pentru care Viorel Cataramă a vrut să se infecteze cu COVID-19

Viorel Cataramă a spus că a dorit să se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra că acesta nu este periculos și s-a dorit doar falimentarea României și încălcarea drepturilor omului. Acesta a declarat că este un om patriot și că ar face orice pentru patria sa atunci când aceasta este în pericol.

”patriot care este dispus să-şi dea viaţa pentru patria lui atunci când este în primejdie, când economia este falimentată, iar drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor sunt suspendate”.

În plus acesta a mai vorbit și despre faptul că deciziile luate de către autorități au fost unele greșite care au nenorocit oamenii.

„Am vrut să demonstrez că mă infectez şi nu păţesc nimic şi că decizia de a falimenta România, de a aresta românii la domiciliu a fost o decizie greşită care a nenorocit câteva milioane de persoane”, a precizat Viorel Cataramă coral