Elena Udrea are de gand sa revina in Romania, dar alaturi de fetita ei! Asta in ciuda faptului ca risca sase ani de inchisoare, sentinta fiind definitive. Avocatul fostei ”blonde de la Cotroceni” a explicat, marti, in fata judecatorilor, cum isi pregateste aceasta revenirea.

Elena Udrea vrea sa se intoarca in Romania, impreuna cu fetita ei, chiar daca risca sa piarda statutul de azilant in Costa Rica si in conditiile in care este condamnata definitiv la sase ani de inchisoare.

Avocatul Elenei Udrea a sustinut, astazi, in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca fostul ministru al Turismului isi pregateste intens intoarcerea in Romania.Avocatul a explicat ca Elena Udrea i-a facut pasaport fetitei sale si se gandeste foarte serios sa se intoarca acasa, scrie observator.tv.

Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul ”Gala Bute”, iar in prezent se afla, in libertate, in Costa Rica, acolo unde a reusit sa obtina statutul de azilant.

Fotografiata in Costa Rica, la plimbare cu fetita si iubitul

Elena Udrea a fost fotografiata in San Jose, Costa Rica. Fostul politician este cu zambetul pe buze, alaturi de fetita ei, Eva Maria, dar si de iubitul Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov si Elena Udrea se plimba pe strazile din Costa Rica, alaturi de Eva Maria, pe care o duc intr-un carut. Cu descrierea „Eva Maria Alexandrova, plimbare pe strada, aer proaspat, in parc”, Adrian Alexandrov a tinut parca sa se mandreasca in fata prietenilor virtuali cu ce are mai de pret si oamenii au reactionat imediat.

Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, a fost printre cei care au apreciat postarea.

coral