Astăzi au apărut noi informaţii în cazul Caracal. După ce, în urmă cu câteva zile, Gheorghe Dincă a precizat că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, acum, acesta s-a răzgândit din nou şi spune că regretă că cele două fete nu mai sunt în viaţă, aşa cum a precizat Claudiu Lascoschi, unul dintre avocaţii săi. În plus, acesta a adăugat că Gheorghe Dincă nu vrea să fie eliberat, dar că vrea, totuşi, o pedeapsă mai mică.

”El practic nu își dorește să fie pus în libertate. Nu știu dacă ar fi vorba de a fi sau nu în siguranță, dar nu consideră nici el că ar putea fi pus în libertate, de aceea el se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. Urmărește o pedeapsă mai mică, atâta tot'', a spus avocatul său.

Întrebat dacă Gheorghe Dincă este bolnav, Claudiu Lascoschi a precizat că ultima dată când a vorbit cu el nu avea nicio problemă. În plus, Claudiu Lascoschi a precizat că nu ştie dacă Gheorghe Dincă a refuzat sau nu mâncarea în arest de Crăciun, aşa cum s-a speculat şi, de asemenea, nu are informaţii nici cu privire la o eventuală agresiune a clientului său în spatele gratiilor.

Claudiu Lascoschi, despre regretul lui Gheorghe Dincă

De asemenea, avocatul criminalului din Caracal, aşa cum a fost numit, a precizat că singurul regret pe care Gheorghe Dincă îl are este cel legat de moartea fetelor. ''Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, dar asumându-şi ce a făcut, el regretă şi ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă'', a spus avocatul.

Reacţia familiei Melencu

În urma celor mai noi informaţii din acest caz, Carmen Obârşanu, avocatul familiei Melencu, a precizat că cererea lui Gheorghe Dincă nu a fost încă înregistrată, pentru ca acesta să nu fie audiat.

''Au ajuns aici şi corepondenţa trimisă de mine şi de Tonel Pop şi cererea lui Dincă şi refuză să fie înregistrate sa să nu fie audiat Dincă. Nu e chestiune de procedură, e o chestiune de viaţă şi de moarte. Staţi jos că nu înregistrăm nimic, mi-a spus jandarmul'', a spus avocatul.

coral