Momente de groază au avut loc în zona de nord a Italiei, provincia Treviso, regiunea Veneto, acolo două românce, mamă și fiică locuiau. Potrivit primelor informații oferite de presa internațională, cele două persoane de sex feminin ar fi fost ucise prin împușcare. La fața locului s-au prezentat mai mulți carabinieri care au demarat o anchetă pentru descoperirea exactă a cauzelor crimei.

Cine sunt cele două femei și cine le-a ucis

Sfârșit tragic pentru două românce care locuiau în Italia. Femeile, în vârstă de 21 de ani, respectiv 47 de ani, au fost găsite, ieri dimineață, moarte în vila în care locuiau din zona Cavazzona di Castelfranco Emilia.
Potrivit primelor informații, cele două femei au fost ucise de soțul femeii, un om de afaceri din Italia, în vârstă de 69 de ani, care acum se află la pensie.

La fața locului, carabinierii din Tenenza di Castelfranco și Unitatea de Investigații au demarat o anchetă pentru a putea afla cauzele exacte ale crimei. Cele două femei trăiau într-un complex de case în care locuiesc patru familii.
Vecinii au povestit că femeile se mutaseră de multă vreme în acea casă, femeia având un copil adolescent cu principalul suspect al crimei, în timp ce fata ucisă s-a născut dintr-o altă relație anterioară a femeii.

Momentan, nu se cunoaște principalul motiv al crimei, însă unul dintre vecini le-a povestit carabinierilor că, în cursul zilei de ieri, ar fi trebuit să aibă loc ședința de judecată în divorțul celor doi. Acesta a mai povestit că în familia celor doi existau multe certuri, fiind cunoscuți pentru situațiile conflictuale dintre ei, astfel că, de multe ori, a fost nevoie de intervenția autoritățile pentru a pune punct certurilor. Potrivit ultimelor informații, cele două femei au fost identificate ca fiind Gabriela Trandafir și fiica ei Renata Alexandra, spune stiridiaspora.ro.

Momentan, nu se cunosc informații legate de aducerea în țară a trupurilor neînsuflețite, însă ancheta polițiștilor este în curs de desfășurare. Bărbatul femeii, care este și principalul suspect al crimei, a fost reținut de carabinieri, urmând a da declarații legate despre cele întâmplate.

 

 

coral