Radu Mazare se afla de mai bine de un an in Madagascar, si nu are de gand sa mai revina in Romania, insa fiul sau, Raducu, se simte ca pestele-n apa pe litoralul romanesc! De fapt, la Mamaia, pe care tatal sau a ridicat-o la rang de statiune exclusivista.

La fel ca fostul primar al Constantei, Raducu s-a descurcat perfect pe langa tinerele care roiau in jurul lui. Sarmant, acesta le-a salutat, le-a zambit si a schimbat impresii cu acestea. Imaginile sunt graitoare! ”Craiul” Raducu era foarte fericit printre atatea prezente feminine, una mai frumoasa decat alta.

Raducu s-a distrat de minune intre-un celebru club din Mamaia si l-a avut langa el pe unchiul sau, fratele fostului primar al Constantei, potrivit spynews.ro.

Raducu Mazare, copilarie speciala

Raducu Mazare, fiul celebrului fost primar de Constanta, Radu Mazare, a vorbit la finalul anului trecut, pentru prima data, despre tatal sau, dar si despre cum decurge viata lui acum. Radu Mazare a fugit in Madagascar, dupa ce a fost condamnat la 6 ani de inchisoare.

„Copilaria mea a fost mai speciala. Toti mi-au aratat afectiune. A fost un grup mai exigent. Ma refer la mama, la tata, la bunicii mei si mai sunt niste oameni care imi sunt foarte dragi. Lumea asa spune, ca da, ca am fost cuminte. Eram in clasa a treia sau a patra, familia mea voia sa fiu in siguranta. Doar ce iesise tata primar. Lucrurile erau putin diferite. Voiau sa stie in permanenta unde sunt. A plecat de la scoala mai devreme, la un coleg. S-au speriat. Eu nu intelegeam ce se intampla.

Mai exigent tot timpul a fost tatal meu, a facut o scoala militara. Mi-aduc aminte ca aveam 16 ani si a aflat tata ca am fost intr-un club de noapte. A doua zi m-a sunat, . El voia sa ma duc la un club sportiv de caiac si sa fac antrenamente. Mi-a placut foarte mult, dar asta a fost ca o pedeapsa. Tot timpul ma directiona catre o pedeapsa constructiva. (…) Mi-am spus ca de banii mei fac ce vreau. La 16 ani m-am apucat sa muncesc. Am inceput impreuna cu un prieten sa administram un bar din Constanta. Nu aveam nicio cunostinta despre business. Din barul asta am strans 4000 de euro intr-o vara. Mi-am luat un ATV. Apoi nu mai depindeam de nimeni”, a spus Raducu Mazare, intr-un interviu la Antena.

„Din clasa a patra am incercat sa imi fac o relatie cu o fata. Iubesc fetele! In clasa a noua m-am indragostit prima data. A fost un sentiment nou pentru mine, m-am lasat dus de val. A fost o perioada frumoasa, dar n-as mai repeta-o chiar in modul ala de atunci. Am mai invatat apoi. Acum nu am nicio iubita, am mai multe prietene. Nu mi-am dat seama ce vreau. Nu stiu in ce mod sa abordez aceasta dorinta. Am 24 de ani si pot sa mai experimentez diferite lucruri”, a povestit Raducu Mazare.

Radu Mazare, o noua condamnare

Radu Mazare a fost condamnat la 9 ani si 10 luni de inchisoare in dosarul Polaris.  El este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si conflict de interese. Decizia in cazul fostului primar din Constanta nu este definitiva. coral