Stefania, o eleva din Mangalia, a murit la numai 15 ani, dupa ce si-a pus capat zilelor. Inainte de a se arunca de pe o cladire din Olimp, fata a purtat o conversatie cu un prieten, caruia i-a dezvaluit tot planul ei teribil. Degeaba a incercat baiatul sa o convinga sa nu faca acest lucru. Numai o ora mai tarziu, a fost gasita moarta.

Stefania a fost gasita moarta luni seara, dupa ce a cazut de pe acoperisul unei cladiri aflate in constructie. Ultima persoana care a vorbit cu fata a fost un prieten, caruia i-a adresat si cuvintele ei finale.

Ce i-a scris Stefania
In conversatia tulburatoare, Stefania isi cere scuze si spune ca spera ca va fi iertata pentru ce urmeaza sa faca.

„Adio, asta e ultimul meu mesaj. Mi-am ales singura acest drum. Sper ca ma veti ierta pentru ceea ce fac. Lumea avea dreptate, sunt o proasta si un nimic. Aici Stefi, terminat”, a fost o parte din mesajele ei cutremuratoare.

In tot acest timp, prietenul incearca, cu disperare, sa o convinga sa nu faca acest lucru.

„Stefi, sper ca asta e doar o gluma ca, serios vorbesc, sunt panicat. Noi suntem cei care iti vor binele, ok? Mereu am incercat sa te ajut si acum incerc. Daca o vei face, crede-ma ca tot o sa ma intalnesti acolo sus”, i-a scris amicul. La final, nu a mai putut sa ii scrie decat trei cuvinte dureroase, dar care trag o concluzie sumbra: „Imi pare rau”.

Stefania a fost gasita in Olimp, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru ea.

coral