Gheorghe Dinca, ucigasul Luizei si Alexandrei, cele doua fete de 18, respectiv 15 ani, este permanent la locul unde anchetatorii fac cercetari. Dar atitudinea lui este sfidatoare la adresa oamenilor legii si nu numai a lor.

Desi, in ultimele zile, s-au facut zilnic sapaturi la el acasa, acolo unde anchetatorii vor sa gaseasca cat mai multe probe in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca nu pare deloc implicat in ceea ce se intampla.

Criminalul a considerat ca Ancheta il oboseste, asa ca a cerut momente de ”respire”. Lucru remarcat de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, scrie spynews.ro.

In tip ce oamenii legii fac cercetari, Gheorghe Dinca se relaxeaza intr-unul dintre corturile puse anchetatori. Gheorghe Dinca ii joaca pe degete pe procurori, asta in timp ce sta la umbra si primeste apa si hrana, acestia fac tot feluri de sapaturi in curtea sa pentru a afla lucruri noi care sa-i poata ajuta sa duca ancheta la bun sfarsit, potrivit Observator.tv.

”El intotdeauna sta pe scaun, daca sunt politisti si nu sunt locuri, toti stau in picioare, el sta jos, cu apita langa el. E ca un joc de sah. Pur si simplu el joaca pe o tabla de sah si muta pionii”, a spus Tonel Pop.

Avocatul crede ca Luiza este in viata

Printre cei care cred ca Luiza Melencu este in viata se numara si avocatul familei Luizei, Tonel Pop. Intr-o interventie la Antena 3, acesta a transmis, ferm, ca, din punctul sau de vedere, tinand cont de informatiile acumulate intre timp, Luiza Melencu traieste. Insa, declarara avocatul, aceasta ar fi fost ”data mai departe”. De ce? Fiindca Luiza Melencu ar fi fost foarte ”interesanta”.

„Fata de celelalte potentiale victime cred ca Luiza era foarte interesanta pentru el. Nu s-ar fi indurat sa o omoare si a dat-o mai departe. Era o femeie frumoasa si nu impune un risc. Cred ca Luiza poate fi traficata si nu moarta”, a afirmat Tonel Pop.

coral