Abi Talent a lansat un atac devastator la adresa lui Alex Velea, după cele două vedete s-au întâlnit, întâmplător, într-un mall din București. Nu au trecut decât câteva ore și a venit – firește – replica acidă a lui Velea. Artistul n-a suportat afrontul, așa că a trecut, rapid, la contraatac.

Bineînțeles, ”frontul de luptă” dintre cei doi este spațiul online, acolo unde fiecare dintre ei poate reacționa… la minut. Alex Velea începe ”războiul” în forță și îl caracterizează pe Abi Talent drept… papițoi. Dar nu numai atât.

”Când l-am văzut la cinema pe papițoiu’ ăsta închipuit de Laby, am crezut că a venit să vândă semințe sau să fure telefoane. Am zis că s-a zgârcit Selly și nu a mai dat banii de clovn. Da’ l-a luat p-ăsta regal. Regele măscăricilor”, a scris Alex Velea pe pagina sa de Instagram. ”Tot insiști cu fashion-ul ăsta care ție ți-e străin definitiv. Nu te ajută nici trupu’ nici mecla. Nu te uiți că porți hainele și accesoriile mele din 2017? Și alea luate de când au băgat reduceri? DAU MODA de când te încălțai cu fesu’ vtm”, a continuat Velea.

Alex Velea, ironic, a scris că îl ”compătimește” pe Abi Talent, având în vedere că acesta nu este educat. ”Dacă erai mai educat și știai când să îți păstrezi modestia și când să aplici tupeul ăsta de garoi, nu luai paharu’ ăla în față și îți rămânea și urechea intactă. Mi-e milă de tine”, a mai spus Alex Velea.

Abi Talent, atac devastator la Alex Velea

Totul a început după ce Abi Talent i-a trimis lui Alex Velea câteva ”lovituri” online, considerându-l, printre altele, un ”necunoscut”.

”M-am trezit cu chef de scandal, deci… În general, nu prea bag necunoscuți în seamă, dar acum fac o excepție. Dragă Bhighidi boom shaka laka e fierbinte ca vara, hai să vorbim ceva. Eram eu prin mall Băneasa și îl văd pe al nostru necunoscut, Alexandru Velea, cum vine spre mine îmbrăcat într-un trening Gucci, practic copilul meu. Și auziți ce-mi zice, că am crezut că leșin”, și-a început Abi Talent mesajul online.

coral