În urmă cu un an, în data de 21 decembrie 2019, primăria Turda deschidea porțile Cantinei Sociale din incinta Liceului Liviu Rebreanu.

„Pentru unele persoane care au nevoie de noi, acest an a înseamnat mai mult decât ne putem imagina. În spatele sutelor de porții de mâncare caldă, oferite 6 zile pe săptămână, stau niște povești de viață. Pe chipul fiecărui beneficiar, greu încercat de soartă, se vede un singur lucru: o bucurie imensă că cineva se gândește la ei!

Împreună cu Asociația de Ajutor Social Marathon și cu sponsorul SAREROM prin persoana domnului Levent Atin, în 12 luni, am oferit un prânz cald pentru aproximativ 250 de turdeni cu un grad sporit de vulnerabilitate.

Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor colaboratorilor care se implică în acest proiect și nu în ultimul rând personalului cantinei, care oferă alinare sufletelor care le calcă pragul. Înainte de toate, trebuie să nu uităm că suntem oameni, iar grija pe care o purtăm celor din jur ne definește și ne umple sufletele de fericire. Mulțumim tuturor!”, a spus Matei Cristian, primarul municipiului tTurda.

coral