Scrisoarea unui copil de 8 ani a amuzat tot internetul. Băiețelul ar fi avut de scris o compunere despre tatăl lui la școală, iar ce a ieșit întrece orice imaginație. Micuțul a descris cum tatăl lui e un erou și cum a „salvat-o” pe mama sa.

„Tatăl meu este un erou deoarece a salvat-o pe mama mea de la moarte. Mama mea putea să moară și să ajungă în Rai dacă tati nu era așa de curajos. S-a întâmplat săptămâna trecută, mama mea țipa în dormitor: Doamne, vin acum, vin acum!!! Mi-a fost frică. Nu voiam ca mama mea să moară. Am fugit speriat în dormitor. Picioarele mamei erau în aer. Dumnezeu încerca să o tragă în Rai. Tatăl meu curajos era peste ea și a tras-o înapoi. A împins-o de foarte multe ori până Dumnezeu i-a dat drumul”, se arată în compunerea postată de un internaut, pe care ar fi scris-o un copil de 8 ani pe nume Mihai.

Oamenii s-au amuzat pe seama întâmplării și a naivității micuțului, dar alții au atras atenția că scrisoarea nu are cum să fie reală, întrucât o variantă în engleză a circulat pe internet mai multă vreme. Oricum ar fi, postarea s-a viralizat destul de repede pe rețelele de socializare.

„Perfect! In loc sa va amuzati…voi incercati sa va dati seama daca e scrisul copilului sau nu!”, „Asta inseamna sa locuiesti intr-un apartament de 48 metri patrati”, „ Am uitat să mai zâmbim… :Problemele zilnice ne fac prea serioși..”, „Umor englezesc!”, au comentat internauții.

coral