O bătaie ca-n filme s-a petrecut între doi clujeni. În urma unor certuri, unul a luat drujba la celălalt, care, la rândul lui, a scos un levier.

„Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În fapt, la data de 11 iunie a.c., in jurul orei 20:30, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Râșca, cu privire la faptul ca în jurul orei 19.00, a fost agresat fizic de către un bărbat de 40 de ani, din Cluj-Napoca.

La fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce se aflau în fața locuinței bărbatului de 55 de ani, între cei doi ar fi avut loc o serie de discuții în contradictoriu, în urma cărora bărbatul de 55 de ani, folosindu-se de o drujba, i-ar fi adresat amenințări celui de 40 de ani, iar acesta din urma, folosindu-se de un obiect contondent, respectiv un levier metalic, i-ar fi aplicat mai multe lovituri la nivelul corpului.

La fața locului a intervenit și un echipaj medical, bărbatul de 55 de ani fiind transportat la o unitate de specialitate în vederea acordării îngrijirilor medicale”, informează IPJ Cluj.

coral