Un set de analize a dat complet peste cap viața unei familii întregi. Un bărbat și-a anunțat soția că a făcut pe ascuns un test de paternitate, care demonstrează faptul că nu este tatăl biologic al fetiței de cinci ani. Șocată, femeia susține că un astfel de lucru este imposibil, bănuind că personanul spitaluluii unde a născut i-a înlocuit copilul. 

Un cuplu căsătorit se află în faţa unei dileme misterioase, după ce rezultatul negativ al unui test de paternitate a zguduit din temelii încrederea dintre cei doi parteneri. Femeia a povestit totul pe o reţea de socializare, mărturisind că nu şi-a înşelat niciodată soţul şi că nu-şi explică ce s-ar fi putut întâmpla. Convinsă că fetiţa care are acum 5 ani nu poate fi decât fiica soţului său, aceasta bănuieşte că ceva necurat s-ar fi putut petrece în maternitate, unde copilul ar fi fost schimbat din greşeală sau intenţionat.

Femeia jură că soţul ei e tatăl copilului

„Soţul meu a testat paternitatea fetiţei, iar rezultatul a ieşit negativ. Dar eu nu l-am înşelat niciodată. Acum, el crede că relaţia noastră a fost o minciună şi vrea să divorţăm”, a povestit ea, sub anonimat, potrivit Mirror. „Nu ştiu cum a fost posibil, nu m-am putut opri din plâns întreaga zi. Nu l-am minţit. Îmi iubesc soţul, suntem împreună din facultate şi e dragostea vieţii mele. E un bărbat minunat, cu suflet bun. Nu am avut decât două relaţii, ambele încheiate înainte să ne întâlnim. Nu există niciun alt posibil tată pentru fiica mea. Suntem căsătoriţi şi voiam să avem un al doilea copil”, a adăugat ea.

Pentru că nu-şi putea convinge soţul să-i acorde o a doua şansă, femeia a decis să-şi demonstreze singură nevinovăţia. A făcut la rândul său un test ADN, care nu a făcut însă decât să arunce totul într-o ceaţă şi mai densă. „Am mai făcut câteva teste de sânge, atât pentru mine, cât şi pentru el şi fiica noastră. Cum probabil aţi ghicit deja, nu nici eu nu sunt mama fetiţei. Un poliţist a venit la noi acasă şi ne-a luat declaraţii. Dăm în judecată spitalul unde am născut. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu bebeluşul meu, iar asta mă sperie îngrozitor. Îmi doresc să nu fi făcut niciodată acel test stupid”, se plânge mama. „Dorm în camera copilului, mi-e teamă să nu o pierd şi pe ea, că mi-ar putea fi luată. În acelaşi timp, vreau să ştiu ce s-a întâmplat cu fiica mea biologică, unde este, dacă se simte bine. Mă rog la Dumnezeu să fie în regulă!”.

 

coral