Scene şocante au avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în comuna Ştiubieni din judeţul Botoşani, scrie presa locală.

Scandalul a pornit duminică seară, pe terasa unui bar din localitate. Bărbatul de 48 de ani i-a cerut o ţigară unui tânăr de 22 de ani. Acesta, proaspăt devenit tată al unui băieţel, petrecea împreună cu câţiva prieteni. Simţindu-se ofensat de modul în care i s-a adresat consăteanul, tânărul a sărit imediat la bătaie. După o scurtă altercaţie dintre cei doi, tânărul de 22 de ani a plecat acasă, s-a înarmat cu o rangă din metal, şi şi-a aşteptat adversarul pe o alee mai slab luminată. În timp ce acesta mergea spre casă, tânărul a sărit şi l-a lovit cu obiectul metalic în cap cu putere.

„Din primele cercetări a reieşit că tânărul de 22 de ani, după ce a avut conflictul la bar cu victima, a mers şi s-a înarmat cu o ţeavă de metal, a revenit, l-a surprins pe drumul public, unde l-a lovit în zona capului şi apoi a plecat acasă. Autorul are calitatea de suspect în acest moment. Cercetările şi audierile continuă”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Bărbatul a fost descoperit de un tânăr de 18 ani, rugat chiar de soţia acestuia, să îl caute prin sat.

coral