Un caz absolut stupefiant a avut loc seara trecută în Cluj-Napoca. Două tinere care se întorceau acasă din parc au fost atacate de un bărbat care se masturba sub podul de pe Strada Aurel Vlaicu, Mărăști. Tinerele au reușit să scape doar cu o sperietură, fiind salvate doar de reacția de moment. 

Maria și Adina sunt două studente din Cluj ce au trăit clipe de groază în seara de 9 iunie. Profitând de vremea bună de afară, cele două au ieșit la o plimbare în Parcul Iulius. Fiind deja aproape ora 22,00, fetele au decis să plece spre casă. Ajungând la pasajul de sub podul de pe strada Aurel Vlaicu din Mărăști (cunoscut sub denumirea de ,,buclă”), tinerele au trăit clipe greu de povestit.

Mărturia celor două victime

,, Veneam cu prietena mea acasă din parc și treceam pe sub podul din Mărăști, de la ,,buclă”. Se lăsa spre seară, dar încă era lumină. Într-un colț era un bărbat care se masturba. Noi nu l-am observat de la depărtare că era cumva ascuns. Când am trecut pe acolo am observat ce face și ne-am îndepărtat puțin. Într-o fracțiune de secundă am văzut că a dat să fugă spre noi. Nu avea nici pantalonii pe el. În momentul acela am luat-o pe Adina de mână și i-am zis să fugă”, ne-a povestit Maria cu lacrimi în ochi.

La un pas de o nenorocire

,, Era așa aproape că aproape m-a prins. Încerca să mă ia de mână. Fugea după noi fără pantaloni. Era destul de masiv, încă de trei ori cât mine. Nici nu vreau să îmi imaginez ce se putea întâmpla dacă nu reușeam să mă mobilizez și să fug”, a spus Adina.

Este posibil așa ceva?

Este cunoscut faptul că sub podul din Mărăști există mai mulți oameni ai străzii care își petrec timpul acolo. De la persoane care consumă substanțe interzise, până la oameni fără adăpost. Totuși, locul respectiv este unul populat. Zilnic traversează pe acolo sute de oameni, iar în zonă nu există nici măcar o cameră de filmat pentru a identifica eventuale persoane care încalcă legea.

Cele două tinere au declarat că au anunțat poliția după ce s-au liniștit. Mai mult, acestea se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă trecea pe acolo o fetiță care nu avea forța să riposteze. Pe această cale, victimele cer autorităților locale să rezolve problema din acea zonă pentru că se pot întâmpla alte nenorociri.

,,Noi am scăpat, dar dacă era o fetiță? Să se pună o cameră acolo sau ceva. Vă rugăm!”, transmit cele două tinere. coral