O casă din Câmpia Turzii a luat foc. Potrivit martorilor, înainte de a ajunge pompierii a avut loc și o explozie înauntrul casei. După ce au stins focul, pompierii au găsit un bărbat mort în casă.

„În această seară a fost desfășurată o intervenție pentru stingerea unui incendiu,  care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Ialomiței din municipiul Câmpia Turzii.

În momentul sosirii la locul evenimentului casa, cu o suprafață de circa 30mp, ardea generalizat, iar conform relatărilor persoanelor de la fața locului a avut loc și o explozie înăuntrul acesteia înainte de sosirea echipajelor de pompieri și a SVSU Câmpia Turzii.

Flăcările au fost stinse în cca 15 minute după sosirea la fața locului, iar, ulterior, pompierii au găsit înăuntrul casei distruse corpul unui bărbat care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda, una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpia Turzii și un echipaj SAJ”, a transmis ISU Cluj.

coral