Un bărbat de 39 de ani din Câmpia Turzii a fost reținut pentru 24 de ore, după ce din luna decembrie a anului trecut a spart mai multe localuri și a furat mii de lei. Polițiștii i-au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere.

„În fapt, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 27 decembrie a anului 2020, în jurul orei 03.00, acesta ar fi pătruns prin escaladarea porții și prin forțarea ușii de acces în interiorul unui local de alimentație publică din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras o unitate PC pe care ar fi abandonat-o ulterior pe terasa aceluiași local, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.100 de lei.

 

Totodată, la data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 23.20, acesta ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale, însă, fiind suprins de agentul de pază, și-a asigurat scăparea fără a sustrage vreun bun.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 00.40, același bărbat ar fi pătruns prin forțarea ușii în incinta unei săli de jocuri electronice din Câmpia Turzii, ocazie cu care sistemul de alarmare al societății a fost declanșat, acesta asigurându-și scăparea fără a sustrage bunuri sau alte valori.

 

De asemenea, la data de 4 februarie a anului 2021, în timp ce se afla în incinta unei alte săli de jocuri, acesta ar fi distrus ecranul unui aparat, cauzând un prejudiciu în valoare de 1770 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

coral