Un bărbat din Turcia a fost arestat pentru că și-a împins soția gravidă într-o prăpastie ca să încaseze banii pe asigurarea de viață. Femeia a murit după ce a căzut în gol de la o înălțime de peste 300 de metri.

Incidentul a avut loc în iunie 2018. Hakan Aysal, în vârstă de 40 de ani, ar fi ucis-o pe soția sa Semra, în vârstă de 32 de ani, în timp ce se aflau în vacanță în sud-estul Turciei, la Mugla, potrivit Daily Star.

Femeia, care era gravidă în șapte luni, a murit instant.

Acum au fost făcute publice câteva poze făcute de cuplu cu câteva momente înaintea tragediei.

Potrivit procurorilor, bărbatul și-a împins împins soția în prăpastie ca să încaseze banii de la asigurarea de viață a femeii, în valoare de 400.000 de lire turcești, adică peste 47.000 de euro.

Anchetatorii spun că acesta este motivul pentru care cei doi au și urcat în vârful unei stânci. Au stat acolo timp de trei ore, în care și-au făcut mai multe fotografii. S-a dovedit însă că bărbatul doar aștepta să nu mai fie nimeni în jur, ca să o poată împinge în prăpastie pe soția sa.

Cei doi tocmai își făcuseră un selfie, când Hakan a împins-o pe Samra de pe stâncă.

Imediat după ce a comis crima, Hakan s-a dus să încaseze banii, însă cererea i-a fost respinsă după ce au apărut informații că polițiștii au demarat o investigație.

Bărbatul a fost arestat și a ajuns în spatele gratiilor în noiembrie 2020, la doi anu și jumătate după ce și-a ucis soția.

„Când am fost la Institutul de Medicină Legală ca să ridicăm cadavrul, Hakan a stat în mașină. Eu și familia mea eram distruși, dar Hakan nici nu părea trist. Sora mea a refuzat mereu să facă împrumuturi. Dar, după ce a murit, am aflat că Hakan a luat trei împrumuturi în numele ei”, a declarat fratele femeii. coral