Un bătrân de 105 ani din Cluj s-a vaccinat împotriva COVID-19 iar prin această acţiune a devenit cel mai bătrân român care s-a vaccinat împotriva coronavirusului. La 5 minute după vaccinare, bătrânul a avut puterea să ofere un interviu în care a declarat că are încredere în medici şi că, oricum, doar imunizarea ne poate ajuta să revenim la o viaţă normală.

Bătrânul din Cluj se numeşte Iosif Rus şi este veteran de război, dar şi fost profesor de muzică.

Un bătrân de 105 ani din Cluj s-a vaccinat împotriva COVID-19

Vaccinarea este pentru toată lumea! Indiferent de vârstă, romanii îşi doresc imunizarea, pentru că viaţa lor să revină cât mai curând la normal. Un bătrân de 105 ani din Cluj s-a vaccinat, iar la numai 5 minute, a fost în stare chiar să acorde un interviu. Astefl, la vârsta lui, a devenit cel mai bătrân roman care s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Se numeşte Iosif Rus şi este veteran de război, dar şi fost profesor de muzică. Cu sclipire în ochi, bătrânul a declarrat că are încredere în medici şi că, oricum, doar imunizarea ne poate ajuta să revenim la o viaţă normală, notează stirileprotv.ro.

Iosif Rus: ”Să se vaccineze, să meargă, să îşi păstreze sănătatea. Ca să poată să revină viaţa la normal. Ei, tinerii, trebuie să ia viaţa în serios, că ei rămân. Degeaba nu cred ei, că realitatea e asta: Virusul există. Nu ştiu ce concepţie au ei, dar nu ar trebui să fie aşa. Sănătate e pe primul rând, de aia toate popoarele au început să îşi facă vacinurile şi să lupte împotriva pandemiei ăsteia” a spus curajosul Iosif Rus.

Pesemne că înţepătura nu i-a generat nicio problemă şi nu a fost deloc dureroasă, vârstnicul de 105 ani, la numai 5 minute de la vaccinare, a acordat un interviu şi a arătat extrem de vioi.

coral