O fetita de doar trei saptamani a fost pusa la grea incercare, insa a reusit sa treaca peste toate momentele dificile. Bebelusul s-a nascut prematur, la sapte luni, dupa ce mama sa a fost diagnosticata cu preeclampsie.

Peyton Maguire, o fetita din Scotia, s-a nascut prematur si a fost tinuta in incubator. Micuta a fost testata pozitiv cu coronavirus, desi nu prezenta niciun simptom al virusului.

Fetita a reusit sa se vindece de COVID-19 si a fost lasata sa plece acasa cu parintii, luni, dupa ce doua teste au iesit negative.

„Atunci cand am aflat ca are coronavirus m-am temut pentru viata ei, mi-a fost teama ca virusul ii va afecta sistemul respirator, plamanii”, a spus mama fetei.

Acum, fetita a fost dusa acasa, in Bellshill, North Lanarkshire, unde va sta in izolare doua saptamani, alaturi de mama ei, o studenta la Marketind in varsta de 28 de ani si de tatal ei, care lucreaza ca antrenor personal.

Mama micutei a facut un apel catre oameni sa nu se teama sa ceara ajutorul medicilor, deoarece personalul medical stie ce trebuie sa faca pentru a proteja pacientii de virus.

„Mesajul meu catre femeile care urmeaza sa devina mame este sa nu se ingrijoreze ca urmeaza sa mearga in spital. Personalul medical stie ce trebuie sa faca pentru a va proteja de virus. Iar daca aveti simptome ale unei boli serioase, nu va temeti sa cereti ajutor. E spre binele vostru, pentru ca boala sa nu se agraveze”, sustine femeia, potrivit romaniatv.net

coral