Un clujean a găsit, într-o halva de floarea soarelui, o bucată de metal ”foarte ascuțită, extrem de tăioasă, de aproape 2 cm, care se găsea camuflată în interiorul produsului”

„Am cumpărat o halva de floarea soarelui cu aromă de vanilie, 30 de grame, de la un hipermarket situat la limita cartierelor Mănăștur și Grigorescu din Cluj-Napoca. După ce am desfăcut-o și am început să o mănânc am avut un mare șoc.

Mare a fost mirarea când am mușcat o bucată metalică, foarte ascuțită, extrem de tăioasă, de aproape 2 cm, care se găsea camuflată în interiorul produsului. Din fericire, nu mi-am spart nici dinții, nici nu am înghițit-o să îmi perforez stomacul. Dar dacă un copil era în locul meu și nu era atent?!

Am contactat telefonic firma din Iași care importă această halva din Ucraina. Mi s-a spus că vor sesiza firma producătoare. Am înștiințat telefonic și hipermarketul de unde am cumpărat-o.

Am primit asigurări, de la un responsabil de magazin, că produsul va fi retras de pe raft în cel mai scurt timp posibil.

Mai mult, am făcut reclamație oficială la ANPC, pe site-ul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, pentru a sesiza neregulile grave ale acestui produs, care sper să fie oprit de la comercializare în magazinele din România, iar firma producătoare să fie penalizată dacă există cadru legal”, a declarat clujeanul pentru DC News.

coral