Caz șocant petrecut în municipiul Buzău. Un fost pilot, în vârstă de 65 de ani, s-a aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuia. Acesta a recurs la gestul disperat după ce a girat împrumuturile mai multor persoane care nu și-au mai achitat datoriile.

Un fost pilot s-a aruncat de la etajul 10

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, a sărit de la etajul zece și ca printr-un miracol a scăpat cu viață, în primă fază. Se pare că victima ar fi recurs la acest gest, din disperare, pentru că ar fi girat mai multe persoane care nu şi-au mai achitat datoriile.

În urma impactului cu solul, acesta a suferit multiple traumatisme, iar medicii l-au stabilizat. Din păcate însă acesta a intrat în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic. Mai mult, totul s-a petrecut în timp ce soția sa se afla în apartament. Bărbatul a urcat la etajul zece din blocul în care locuia, din cartierul Micro 5, a deschis geamul încăperii și s-a aruncat în gol.

Era președintele asociației de locatari

Bărbatul era președintele asociației de proprietari, însă datoriile care l-au împins la către sinucidere erau personale. Potrivit martorilor, la etajul 10 avea şi sediul administrației blocului, loc din care și-a pus capăt zilelor. Se pare că în trecut ar fi girat mai mulți colegi de serviciu, iar aceștia nu și-ar fi mai plătit creditele. Din această cauză, acum bărbatul era obligat să plătească restanțele.

S-a ales cu multiple traumatisme

Victima a fost preluată de ambulanță cu semne vitale şi transportată la Spitalul Județean cu multiple traumatisme și fracturi. Medicii de la unitatea spitalicească l-au stabilizat în primă fază însă în cele din urmă a decedat.

„La Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean de Urgență Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Buzău, care a suferit un politraumatism prin cădere de la înălțime.

Bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept. La acest moment, bărbatul se află în investigații”, a precizat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău.

Din nefericire, pentru acest pilot de aviație nu s-a mai putut face nimic după ce s-a aruncat de la etajul 10 și a intrat în stop cardio-respirator. coral