Un medic stomatolog din Timisoara si-a pus capat zilelor azi, dupa ce a postat un mesaj lung adresat sotiei sale. Cei doi aveau impreuna un copilas insa relatia lor era pe punctul de a se sfarsi.

Barbatul in varsta de 39 de ani, medic stomatolog in Timisoara, si-a luat viata marti dupa-amiaza, in casa in care locuia impreuna cu sotia si cu baietelul de doar cativa ani. Acesta si-a taiat venele la ambele maini., potrivit unor surse din randul anchetatorii care ancheteaza tragedia.

Bogdan Chisevescu a fost un medic dentist respectat in comunitatea din Timisoara. Cei care il cunosc spun ca isi facea meseria cu pasiune si ca era unul dintre cei mai buni stomatologi din oras. Lucra impreuna cu sotia la un cabinet, a fost si asistent universitar, insa in ultimele luni se pare ca nu se mai intelegea cu sotia lui, careia i-a lasat un mesaj urias de adio pe Facebook.

In postare, barbatul a detaliat felul in care relatia lor s-a deteriorat si o invinovateste pe femeie ca isi dorea sa isi refaca viata fara el.

„Mie ce imi mai ramane? Sa ma uit la tine cum iti neglijezi familia pe care tu nu o mai sprijini deloc pentru ca esti prea ocupata sa te distrezi? Chiar crezi ca sunt atat de prost? Dragostea si altruismul au niste limite. E momentul ca si eu sa fiu egoist, pentru ca nu mai pot suferi mai mult de atat! Viata mea a devenit un chin infiorator!”, a scris barbatul intr-o postare publica pe Facebook.

A fost gasit fara suflare chiar de sotie, cu o funie larga in jurul gatului si cu venele taiate la ambele maini. Se pare ca a incercat sa se spanzure, dar nu a reusit, asa ca a decis sa-si taie venele la ambele maini.

coral