Impactul de la Zalău, unde un șofer de 38 de ani a murit strivit în propria mașină, în timp ce își aștepta rândul la o spălătorie auto, a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție, sunt imagini cu puternic impact emoțional!

După impact, maşina victimei a fost proiectată într-un chioșc în care se aflau două persoane.

Șoferul de 38 de ani a rămas încarcerat și a intrat în stop cardiorespirator la scurt timp după ce a fost preluat de echipajul SMURD.

Tragedia s-a petrecut pe 29 iunie, când o șoferiță de 55 de ani a pierdut controlul direcției de mers, într-o curbă la stânga, a pătruns în curtea unei spălătorii, după care a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar, în care se afla un şofer de 38 de ani.

După impact, maşina celui din urmă a fost proiectată într-un chioşc în care se aflau două persoane, de 32, respectiv 34 de ani, care au fost la rândul lor rănite în accident.

Șoferul de 38 de ani a rămas încarcerat și a intrat în stop cardiorespirator la scurt timp după ce a fost preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. În ciuda manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvat.

Conducătoarea auto a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

coral