Un tragic accident rutier s-a produs, marți, pe DJ108C, pe raza comunei Mănăstireni din județul Cluj. În urma coliziunii dintre două autoturisme, un bărbat de 52 de ani și-a pierdut viața.

În urma impactului puternic, un bărbat de 52 de ani a murit. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat o persoană, pasager în autoturism, la spital.

 Potrivit ISU Cluj, la locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, iar la locul accidentului pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate și ieșite în afara părții carosabile.

În autoturism erau încarcerate o femeie și un bărbat – aflat în stare de inconștiență.  S-a acționat pentru descarcerarea celor două persoane, iar pentru bărbat s-au început imediat manevrele de resuscitate. Din păcate, corpul bărbatului nu a mai reacționat, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori.

Femeia a fost extrasă de către pompieri și a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era conștientă și cooperantă.
A mai fost consultat de către echipajele medicale, la locul accidentului, un bărbat, fără a fi transportat la spital.

Potrivit IPJ Cluj, din primele informații un conducător auto de 52 de ani, din comuna Floresti, județul Cluj, care se deplasa pe drumul comunal 115 , ajuns la intersecția cu DJ108C, nu a respectat semnificația indicatorului ”cedează trecerea”, autoturismul a pătruns în intersecție, fiind acrosat de un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, din comuna Floresti.

Din nefericire, în urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 52 de ani și rănirea unui pasager din acelasi autovehicul.

coral