Hidratarea este prima garanție a unui antrenament reușit. S-a dovedit faptul că pierderea unui procent de 2% din cantitatea de apă din corp reduce cu 20% capacitatea de efort, în timp ce o pierdere de 5% a cantității de apă din corp duce la reducerea capacității de exercițiu cu 30%.

În plus, odată cu apa, se pierd și cantiăți importante de electroliți și sodiu, care trebuie înlocuite în perioadele de efort prelungit.  Pe lângă reducerea performanțelor sportive, deshidratarea poate duce și la agravarea problemelor digestive. Este cunoscut faptul că sportivii de rezistență pot fi afectați de problemele digestive precum greața, voma, durerile de stomac și crampele epigastrice.

Pentru că ne dorim să le oferim clienților noștri produse de calitate care să sprijine performanța sportivă, Weider le-a pregătit amatorilor de sport o nouă băutură izotonică care extinde gama de produse Victory Endurance : Nitro Energy Drink.   

Pe lângă faptul că furnizează săruri minerale, proteine cu aminoacizi esențiali și carbohidrați de ultimă generație care îmbunătățesc hidratarea sportivului, Nitro Energy Drink conține extracte de plante care pregătesc organismul pentru  efortul fizic.

Noua băutură energizantă marca Victory Endurance are numeroase efecte benefice, datorită ingredientelor sale de calitate. Pe de o parte, asigură necesarul de electroliți, ceea ce facilitează hidratarea, iar pe de altă parte ajută la repararea structurii musculare, prin acțiunea aminoacizilor ramificați. Sunt de menționat de asemenea și efectele benefice ale polifenolilor. O vasodilatație mai mare și o mai bună oxigenare a mușchilor vă vor ajuta în perioadele de antrenament intens.

În plus, ingredientele active precum Cluster Dextrim®, un carbohidrat îmbunătățit aparținând grupului ciclodextrină, solubil în apă, ușor digerabil și rapid utilizabil de sistemul digestiv, furnizează un plus de energie.

VinitroxTM și Oxystorm® sunt combinații de extracte naturale obținute din struguri, mere și spanac roșu, care asigură necesarul de polifenoli. Oxystorm®  este un precursor al oxidului nitric, responsabil de vasodilatația arterială care îmbunătățește ajungerea fluxului de sânge la mușchii implicați în antrenament.

Datorită acestor ingrediente, noul Nitro Energy crește aportul de oxigen la nivelul fibrelor musculare, lucru foarte important în timpul antrenamentelor intense.

Astăzi, brandul Weider® este cunoscut în toată lumea ca sinonim cu produsele sănătoase și fitness-ul – informațiile, produsele și serviciile de calitate oferite de Weider se vând în peste 120 de țări.

Paradiz studio coral