Un tânăr cu poșetă de damă și unghii făcute s-a certat ca la ușa cortului cu oamenii dintr-un autobuz. Tânărul făcea live pe Facebook și s-a apucat să înjure în gura mare. Un bărbat i-a atras atenția să aibă grijă la limbaj, pentru că îl ia și îl aruncă din autobuz. Atenție la limbaj

O doamnă i-a spus că sunt copii, dar replica a fost: ”Țineți casă în copiii. Copiii nu se lasă afară”.

”Având în vedere că stați în Uniunea Europeană, primiți fonduri de la UE. Voi românii primiți fonduri de la toată lumea, de la vecini, de la non-vecini. Voi aici primiți fonduri și ce faceți cu ele? Vă dați l..ba pe fondurile alea. Vă bateți joc de oameni. Păi atunci vorbiți engleză toți. Sunteți niște boschetari! Să vă fie clar. Eu nu am de ce să mai vorbesc în românește cu voi. Țară de c..at ce sunteți. Gunoaie penale. Sunteți abuzivi! Voi sunteți abuzivi. Voi tot să atingeți… Vreți să mă atingeți pe mine la p…a? La cur? unde vreți”, a spus tânărul în Live, conform Știri de Cluj.

Un om din autobuz l-a pus rapid la punct: ”Ai grijă cum vorbești că sunt copii. Cum vorbești aici, că sunt copii. Ai grijă că te prind și se arunc afară imediat! Nu îți e rușine?”. ”Dar ce am vorbit așa urât. Auzi că nu îmi e rușine… Vedeți ce abuzivă este lumea în România. Eu fac un live dragă, nu abuzez pe nimeni! Fac un live. Care este problema. Să își țină în casă copiii. Copiii nu se lasă afară”, a spus vloggerul.

”Au ieșit de la școală copiii. Să asculte prostiile tale?”, i-a replicat o mămică.

”Să asculte, că și eu am fost copil și m-ați lăsat boschetar. Nu ați avut grijă voi de educația mea în țara asta. Nici poliția, nici statul, nici președintele. Nu ați avut grijă de educația mea. Se așteaptă să fiu educat, când eu nu am primit educație. Cine se cred ăștia. Mă abuzivilor! Acum fac o criză imediat”, a mai spus acesta.

Duelul verbal a continuat și în stația de autobuz. ”Ești LGBT!”, i-a strigat cineva. ”Eu nu-s LGBT. Sunt în România și nu sunt poponar. De ce am unghii? Uite că așa vreau eu să am unghii. Care îți e problema. Sunt mai bărbat ca tine de o mie de ori. Știu că îți place. Le place aici în România la rozetă, le place să se f…, dar nu recunosc niciunul. Eu nu sunt LGBT, chiar dacă am unghii. Auzi la el că ”Băiatul cu LGBT!”… Gunoaie penale ce sunteți în țara asta. Diaree infectă ce sunteți. Să vadă toată lumea. Că nu mi-au dat nicio educație în țara asta. Ei se așteaptă să fiu educat, să fiu manierat. Plătește-mi educația, că din bulangiu și din poponar nu m-ați scos niciunul”, a spus acesta. 

coral