Un tânăr de 21 de ani din Câmpia Turzii a amenințat, duminică seara, că vrea să se sinucidă, aruncându-se de la balcon. Poliția a intervenit pentru a-l salva și a fost dus ulterior la spital.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 21.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, aflată pe un balcon, ar intenţiona să se sinucidă. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, împreună cu un echipaj de pompieri care a asigurat accesul în apartament. În interiorul locuinţei, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Câmpia Turzii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Conform polițiștilor, tânărul a fost transportat ulterior la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

„Cei din cadrul Detașamentului de Pompieri Turda au fost solicitați pentru a sprijini o intervenție a polițiștilor din municipiul Câmpina Turzii.
Solicitarea a fost înregistrată în jurul orei 23.00, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu echipamente de descarcerare pentru a asigura accesul într-un apartament dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Aviatorilor din municipiul Câmpina Turzii”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

coral