Un tânăr în vârstă de doar 25 de ani a murit la câteva săptămâni după ce a fost implicat într-un teribil accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs în Drăgești, Bihor în urmă cu câteva săptămâni. Bărbatul a murit marţi, într-un spital din judeţ.

Beniamin Judea a fost rănit grav pe data de 18 decembrie 2020 după ce două autoturisme VW Golf s-au ciocnit frontal.

Două persoane au murit pe loc iar tânărul a murit după câteva săptămâni de la internare

Impactul a fost cu adevărat devastator. Vorbim despre faptul că pe data de 18 decembrie 2020, în urma evenimentului rutier în care au fost implicate doua autoturisme marca VW Golf a rezultat decesul a două persoane care au murit pe lor.

Beniamin Judea, tânărul rănit grav, a murit la câteva săptămâni după ce a provocat accidentul. În urma acestui eveniment rutier a mai existat o persoană ranita care nu era în stare gravă, conform observatornews.ro

Când au ajuns la faţa locului, salvatorii l-au găsit pe Beniamin în stop cardio-respirator, medicii l-au resuscitat şi transportat la spital în stare gravă.

Trei morţi în accidentul rutier din Bihor

În urma impactului a rezultat, în total, decesul a trei persoane. Vorbim despre faptul că două persoane au murit pe lor iar cea de-a treia persoană a murit la 5 săptămâni de la nefericitul accident rutier. Maşina în care se afla Beniamin s-ar fi izbit frontal de o altă care circulă pe sensul opus. În maşina se mai află şi fratele acestuia, Andrei. Confom primelor concluzii pe care poliţiştii le-au tras, maşina în care se afla Andrei nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum iar acest lucru a dus la impactul deosebit de grav.

În cele cinci sptămâni scurse de la accident, tânărul a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Din nefericire, marţi, s-a stins pe patul de spital.

Fratele lui Beniamin a suferit mai multe intervenţii. Andrei care are 19 ani a fost externat în urmă cu câteva săptămâni. Acesta este singura persoană implicată în accident şi care a supravieţuit. Moartă lui Benianim nu a trecut neobservată în social media. Zeci de mesaje de condoleanţe au început să curgă pe reţelele de socializare. Prietenii şi rudele acestuia au ţinut să transmită cele mai sincere condoleanţe familiei îndoliate.

„Sunt îndurerat, Beniamin Judea a plecat la cele veşnice. Te voi iubi mereu nepotul meu”, a scris Pavel Judea, pe Facebook. coral