Cu toate greutățile întâmpinate în pregătirea sportivilor, antrenorii Edmund Dandoczi și Daniel Dandoczi au reușit să aducă un nou titlul național pentru Câmpia Turzii la box, informează Turdanews.

Astfel, la Campionatele Naționale de Cadeți, desfăsurate la Arad, Iosif Bândulă a reusit să castige medalia de aur si titlul de campion național la categoria 59 kg, dupa ce acesta în finală a trecut de un sportiv de la clubul Pandurii Târgu-Jiu.

După rezultatul obținut, Iosif Bândulă va face parte începând de anul viitor din lotul național al României.

Și celălalt boxer al clubului AGM Ring Box Câmpia Turzii-CS Potaissa Turda, Robert Lukacs, a reusit o performanță notabilă, câștigând medalia de bronz la categoria 44,5 kg.

Evenimentul s-a desfăşurat în perioada 2 – 6 decembrie și au participat sportivi de la cluburile din toată țara. Boxing Club Ruben Stoia, împreună cu Federația Română de Box au organizat la Sala de Sport a Universității „Aurel Vlaicu” Campionatul Național de Cadeți Arad cât și Cupa României la Seniori. Spre dezamăgirea suporterilor, datorită pandemiei de COVID-19, meciurile s-au desfăşurat fără public.

coral