La data de 8 mai a.c., poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a comis mai multe infracțiuni rutiere.

În fapt, la data menționată, în jurul orei 13:15, bărbatul în vârstă de 22 de ani, din comuna Panticeu, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe D.N.1C E576, pe raza localităţii Sânicoară, a acroșat un atelaj hipo pe care l-a răsturnat. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nefiind înregistrate victime.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul care conducea autoturismul nu avea permis de conducere și se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea o concentrație de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut. În cursul zilei de azi va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

coral