La data de 22 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Huedin, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN 1R, în interiorul localității Sâncraiu, deși nu deținea permis de conducere.

 

În fapt, cel în cauză a prezentat polițiștilor o dovadă înlocuitoare a unui permis de conducere care aparținea altei persoane.

 

Sunt desfășurate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal. 

 

Ulterior, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 15.15, polițiștii au depistat autoturismul în cauză în timp ce era condus de un bărbat de 38 de ani, din orașul Huedin, pe DN 1R, pe raza comunei Sâncraiu, deși acesta nu deținea permis de conducere.

 

În cauză se desfășoară cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. 

  coral