Considerat unul dintre cei mai talentanti tineri actori romani, Andrei Nedelea a murit la doar 26 de ani.

Andrei Nedelea a trecut prin clipe cumplite in urma unui transplant renal. O complicatie aparuta in urma transplantului i-a adus sfarsitul.

Potrivit Jurnalul de Arges, actorul pitestean era internat la spitalul Fundeni din Bucuresti. Vestea ca Andrei nu mai e printre noi a picat ca un trasnet in randul colegilor de breasla, care au postat mesaje in memoria tanarului actor pe paginile lor de Facebook.

„Nu am cuvinte…sa ne uitam spre cer si sa ii zambim. De acum avem un inger…”., a scris actrita Ada Dumitru.

Si Teatrul National din Craiova a anuntat moartea lui Andrei Nedelea. „Cu imensa tristete anuntam plecarea dintre noi a tanarului actor Andrei Nedelea, absolvent al Facultatii de Litere, Specializarea Teatru din cadrul Universitatii din Craiova, colaborator al Teatrului National „Marin Sorescu” la productia Iulius Caesar, regia Peter Schneider.

La capatul unei lungi perioade de suferinta, Andrei a pierdut propria lupta insa, pentru noi, el a reusit mereu sa aduca bucurie, energie pozitiva si optimism. Drum lin, Andrei minunat! Noi te vom visa frumos”, a fost postarea publicata de reprezentantii Teatrului National din Craiova.

„26 de ani…Dumnezeu sa te odihneasca…De asemenea, si Mona Nicolici a scris pe Facebook „rinichi nereusit. In aceasta dimineata, Andrei Nedelea a plecat”., a scris actrita Oana Pellea.

coral