Bokor Alexandru Ioan, un taximetrist din cluj-Napoca a dus de urgență o femeie care se simțea rău, la spital. Ca să ajungă cât mai repede, a mers cu viteză și când a văzut un echipaj de poliție, le-a cerut ajutorul. Incredibil ce au făcut polițiștii! Redăm povestea taximetristului integral:

„Aseara in jurul orei 21 am primit o comanda prin dispeceratul de taxi Daniel din Cluj Napoca care s-a dovedit a fi a doua cursa contra cornometru din viata mea .

Am primit cursa. Cursa se afla in comuna Floresti la aprox. 10 km de Spitalul de Urgenta Cluj.

Eu eram oricum in drum spre Floresti asa ca am ajuns relativ repede la comanda , am preluat clienta care mi-a spus ca trebuie sa ajunga la urgente la cardiologie de urgenta si m-a intrebat daca dupa ora 11 are voie fara declaratie .

Dupa un schimb de vorbe amiabile am aflat faptul ca doamna se simtea rau si avea toate simptomele specifice unui preinfarct de la dureri in piept , palpitatii continue ,respiratie greoaie,ameteala si sentiment de sugrumare .

Tot dansa mi-a spus si faptul ca nu a mai chemat ambulanta din cauza neincrederii in raspunsul lor promt .

Mi-a spus ca a chemat nu o data ci de multe ori ambulata si de multe ori raspunsul a fost ca nu au ambulate disponibile si de multe ori dupa apel ambulanta a sosit intr-un interval de jumate de ora, o ora , ceea ce in cazuri de genul este mult si pacientul poate murii pana la sosirea ambulantei

Auzind asta imd m-am pus pe modul ambulana , avarii/flashuri/claxoane ,la un momendat vad un echipaj de politie pe dreapta care a tras pe dreapta alta masina , am oprit langa ei si i-am rugat frumos cu o voce tremuranda si plina de adrenalina sa ma escorteze la spital ca sa am prioritate la semafoare . Nu au stat prea mult pe ganduri si au pornit toate semnalele acustice si luminoase oferindu-mi prioritate .

Am ajuns in timp util la spital cu doamna care este bine si s-a dovedit ca are o forma grava de anemie.

Multumesc foarte mult acelui echipaj de politie pt promtitudine si ajutor oferit , din pacate nu retin exact ce echipaj a fost ca sa am ocazia de a le multumii

Cand m-am coborat din masina tremuram tot !

Respect ! Si se pare ca mai avem sperante pt o societate cu omenie si cu spirit civic care nu se gandesc doar la propria persoana”, a povestit Bokor Alexandru pe rețelele de socializare. coral