Astazi este o zi importanta in viata cantaretei Cristina Spatar. Acesta isi aniverseaza fiica, ocazie cu care a transmis un mesaj mai mult decat emotionant.

Cristina Spatar o sarbatoreste miercuri, 10 aprilie, pe fiica sa, Aida. Aceasta implineste sapte ani. Artista a tinut sa-i faca urari punblice fiicei sale, pe o retea de socializare.

„… Azi e una din cele mai speciale zi din an pentru mine !?????? Se implinesc 7 anisori de cand Dumnezeu m-a binecuvantat cu unul dintre cei doi ingeri ai mei… Aida Maria.?

 LA MULTI ANI sufletelul mami, te iubesc cu toata fiinta mea, inger bland si cuminte! Sunt cea mai norocoasa mamica din lume sa va am pe voi, tu si fratiorul tau sunteti TOT!!! Multumesc, Doamne !?”, este mesajul transmis de Cristina Spatar de ziua de nastere a fetitei sale.

Dupa divortul de Alin Ionescu, fostul sau partener de viata, cantareata Cristina Spatar a continuat sa locuiasca in vila acestuia, de dragul copiilor. Insa, situatia s-a schimbat la sfarsitul anului trecut, cand artista a fost nevoita sa paraseasca vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie impreuna cu cei doi copii ai sai, Aida si Albert. Aceasta sta in prezent intr-un apartament cu doua camere, pentru care plateste o chirie de 300 de euro pe luna. Dupa plecarea Cristinei Spatar din vila, fostul partener de viata al acesteia a inlocuit-o cu o bruneta. Este vorba despre o tanara pe nume Larisa Tanasoiu, despre care se spune ca ar fi noua iubita a omului de afaceri Alin.

coral