Alina Alexandru, o videochat-istă veche din Iași, a ajuns la spital și este în stare critică. Familia ei spune că ar fi fost bătută de soț, pentru că nu ar fi făcut destui bani la videochat, însă bărbatul neagă totul

Una dintre cele mai vechi videochat-iste din Iași a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie în stare critică. Ramona Alina Alexandru are 28 de ani. Odată ce a ajuns în stare critică, familia tinerei a început să lanseze un șir de acuzații împotriva soțului ei. Astfel, se vorbește despre maltratare și despre umilință. Femeia ar fi fost arsă cu țigara, legată cu lanțurile și bătută de către soț.

”Nu poate fi numit om, este un animal sălbatic și aproape a omorât o femeie. Este o bestie cu chip de om, care a nenorocit-o pe săraca Alina, care acum se zbate între viață și moarte. Noi, familia, i-am spus mereu să facă plângeri și să fugă de la el, că o să o omoare într-o zi și a venit ziua aia. Mergea la poliție, depunea plângere și imediat o retrăgea, că îl iubea și îi era frică de el.

A pus-o să facă videochat, de 10 ani a pus-o să facă asta, că din asta trăiau, și în momentul în care nu a mai făcut bani, a început calvarul. O bătea până o lăsa inconștientă, a ars-o cu țigara pe întreg corpul și, să ascundă rănile, s-a tatuat. Dacă nu făcea norma de 200 de euro pe zi, o lega cu lanțuri ca pe un animal și o târâia prin casă, prin fața copilului. Am încercat de multe ori să o scoatem din ghearele lui și acum e prea târziu”, a declarat, Dragos T., membru al familiei Alinei, pentru bzi.ro

Soțul Alinei Alexandru, videochat-istei din Iași, neagă tot

Tânăra este una dintre cele mai vechi videochat-iste din Iași, practicând această ”meserie” de peste 10 ani, asta din spusele soțului ei. Toate aceste acuzații ale familiei sunt, însă, negate de către bărbat, iar acesta spune că totul este o invenție, pentru că are mulți dușmani.

”Nu este nimic adevărat, eu nu am făcut așa ceva. Este soția mea de 14 ani și sufăr mai mult decât sufără familia ei, care mereu a vrut să-mi facă rău și să mă bage la pușcărie. Făcea videocaht de 10 ani, a făcut la toate studiourile din Iași. Așa am trăit noi! Din banii aceștia trăiam noi. Nu am obligat-o niciodată, asta era meseria ei și totul făcea din plăcere. Pozele în care e bătută, era machiată, că așa făcea ea teatru, să mai facă bani în plus. Noi ne-am iubit și ne-am înțeles mereu, nu am bătut-o, a ajuns la spital din cauza meningitei, nu că am bătut-o eu. Am fost la ea. Știu că e grav și se va dovedi la Institutul de Medicină Legală dacă am bătut-o sau nu. Copilul suferă și el, că doar e mama lui. Noi am avut foarte mulți bani și am învârtit multe, jucam la păcănele amândoi, și de aceea avem mulți dușmani care vor să ne facă rău și, mai ales, familia ei”, a precizat Robert Constantin Alexandru, soțul Alinei.

coral