Unde a ajuns să locuiască Ștefan Hrușcă după ce a emigrat din România. Ștefan Hrușcă este cunoscut în România mai ales prin colindele pe care le interpretează într-un mod unic. Vocea sa este aparte, iar Crăciunul fără colindele lui Hrușcă nu există în România. Deși s-a născut în România, mai exact în Maramureș, Hrușcă a emigrat în 1991 în Toronto, Canada unde s-a stabilit cu familia.

Unde locuiește Ștefan Hrușcă
În 1991, Ștefan Hrușcă a lăsat în urmă România pentru Toronto, Canada. Artistul s-a stabilit acolo cu soția lui, ieșeanca Gianina, fost fotomodel. Cei doi au împreună un băiat pe nume Ștefan, și o fată care se numește Andra.

Ștefan Hrușcă și familia lui s-au acomodat de minune în Canada, iar artistul mai vine în România doar în luna decembrie, în perioada sărbătorilor. Anual este invitat la emisiunile din România unde cântă și ne încântă cu cele mai frumoase colinde care anunță Nașterea Domnului. Imediat după sărbători, Hrușcă se întoarce în Canada, la familia care îl așteaptă acolo.

Și-a construit o casă extrem de frumoasă în orașul Whitby de lângă Toronto. Își dedică tot timpul muzicii, grădinărește și se bucură de familie. În cadrul unui interviu în România, Hrușcă a povestit pentru TVR că locuiește într-o casă din cărămidă, situată într-o zonă de lângă pădure, pe care a renovat-o singur.

Ștefan Hrușcă (n. 8 decembrie 1957, Ieud, Maramureș) este un interpret român din Maramureș de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales prin colindele pe care le interpretează.

A debutat ca artist în anul 1981 cu Cenaclul Flacăra, până în 1984 a susținut peste 1000 de spectacole împreună cu cenaclul. Începând cu anul 1991 s-a stabilit în Toronto, Canada.

Hrușcă locuiește împreună cu soția sa, Gianina și fiica lor Andra, în vârstă de 17 ani. Cei doi au și un băiat care poartă numele tatălui său. Ștefan s-a mutat în Toronto în apartamentul pe care părinții lui i l-au cumpărat când a început facultatea.

coral