Atunci cand esti mana in mana cu legea, parca nici timpul liber nu mai e liber. Asa se face ca un politist din Caras-Severin, care iesise in oras alaturi de prietena lui, a devenit un adevarat erou.

Madalin, un politist din Caras-Severin a avut parte ieri de o experienta pe care nu iti este dat sa o traiesti in fiecare zi. Acesta iesise in oras alaturi de prietena sa, dar fiindca pentru el legea e lege, indiferent de timpul liber sau de cel de la serviciu, nu a avut de ales si si-a exercitat meseria in plina strada. Barbatul a reusit sa identifice un hot care furase un telefon de la o femeie si desi nu purta uniforma, a pus piciorul in prag si si-a dus sarcina pana la capat.

Intreaga poveste a fost relatata pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne, acolo unde politistul Madalin a primit numeroase felicitari din partea oamenilor, pentru interventia sa.

„In dupa amiaza zilei de astazi, Madalin, politist in Caras-Severin, se intorcea din oras cu prietena lui. In timp ce parca autoturismul in fata blocului, a observat un individ alergand, iar in spatele lui o femeie gesticula, incercand sa-l ajunga pe acesta din urma.
– Ala sigur e un hot, i-a spus Madalin prietenei sale si, imediat, a iesit din masina.
Dupa aproximativ 300 de metri l-a ajuns pe acesta.
– Va rog sa va opriti! Sunt politist.
– Si eu de unde stiu? Nu aveti uniforma!
– Asta e legitimatia mea!
– Nu am facut nimic, domnule! Ce aveti cu mine?
Madalin a vazut ca individul tinea mana in buzunar. S-a gandit, in prima faza, ca s-ar putea sa aiba un cutit.
– Va rog sa scoateti usor mana din buzunar cu ce aveti inauntru!
– Am un telefon, nimic altceva!
– Al cui este?
– Dar nu am facut nimic, domnule!
Madalin si-a dat seama ca nu se inselase. Avea de a face cu un hot care furase un telefon. Imediat, l-a imobilizat si a rugat-o pe prietena lui, care sosise cu victima, sa sune la 112!

Felicitari, Madalin!
Meseria de politist este una de dedicatie, care nu are program si in care nu exista timp liber in lupta cu infractorii!
Inca o data FELICITARI!” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

coral