Fanii emisiunii „Ferma vedetelor” au intrebat in repetate randuri in ce loc se afla platoul de filmare, pentru ca peisajul este unul de vis.

Raspunsul la una dintre cele mai frecvente intrebari, unde este filmata emisiunea „Ferma vedetelor” este Caras-Severin. Producatorii emisiunii au gasit acest loc de poveste chiar la noi in tara. Imobilul este celebru, deoarece se spune ca aici ar fi facut un an de scoala Mihai, fostul rege al Romaniei. Cladirea se afla in momentul de fata intr-o stare avansata de degradare, iar concurentii show-ului trebuie sa o renoveze in intregime.

„Ferma”, transformata in tabara pentru copii

Dupa ce concuretii isi vor indeplini scopul, iar emisiunea se va incheia, vila va putea primi din nou copii in tabara, asa cum se intampla pe vremuri.  Mai mult decat atat, unul dintre concurenti a marturisit ca a mai fost in Ferma de la Valiug si a rememorat clipele petrecute pe cand era doar un pusti.

“In aceasta casa am venit in tabara cu familia mea cand eram mic. Este senzational. Imi aduc aminte doar usa de la intrare, mi se face pielea de gaina. Tatal meu ne ducea in tabere in fiecare vara. Am fost de doua ori in casa asta”, a povestit Jorge.

coral