Dan Barna a anunțat că festivalul Untold se va putea organiza la Cluj în anul 2021. Evenimentul a primit acord de la CNSU (Comitetul Național pentru Situații de Urgență) și Guvern. 

Singura condiție pentru organizarea festivalului Untold este ca toate persoanele care participă să fie vaccinate anti-COVID-19, dar organizatorii vor putea utiliza mare parte din capacitatea spațiului în care va avea loc. 

„Avem un acord de la CNSU și avem un acord și în Guvern, care permite un număr mare limitat la capacitatea spațiului. Condiționat este ca persoanele respective să fie vaccinate”, a spus Dan Barna la Digi24.

Legat de 1 iunie, Dan Barna spune că această dată vine cu relaxări pentru că cifrele se îmbunătățesc, iar festivalurile și concertele vor putea avea loc datorită vaccinării. 

„Am încredere că această campanie o să contribuie la înțelegerea vaccinării. Nu e doar o garanție individuală, dar și singura care ne ajută să depășim restricțiile, iar data de 1 iunie vine cu niște relaxări. Cifrele se îmbunătățesc și asta e un lucru bun. Una din garanții e cea pe care am susținut-o acum cîteva zile. Vom avea concerte, evenimente, festivaluri cu număr mare de oameni. Condiția e ca acele persoane care participă să fie vaccinate. E un lucru firesc și normal”, a mai spus Dan Barna. 

coral