În data de 3 iulie a.c., un bărbat de 50 de ani domiciliat în municipiul Cluj-Napoca a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu-Bârgăului despre faptul că în noaptea de 2 spre 3 iulie a.c., în timp ce se afla în gazdă la locuinţa unui bărbat de 53 de ani din Livezile, acesta i-ar fi sustras dintr-o borsetă suma de 10.000 euro.

„În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Direcţia Operaţiuni Speciale şi poliţişti din cadrul Direcţiei General de Poliţie a Municipiului Bucureşti, bărbatul suspectat de comiterea faptei, a fost depistat pe raza Sectorul 6 Bucureşti, totodată fiind recuperat prejudiciul în proporţie de 70%.

Faţă de bărbatul de 53 de ani din Livezile, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului, au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud.

În cursul zilei de astăzi, persoana bănuită urmează să fie prezentată Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunerea arestare preventivă pentru 30 zile, fiind cercetată în cadrul dosarului penal întocmit cu privire la infracţiunea de furt calificat”, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

coral