Update: Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat de uciderea propriului fiu, a fost prins în localitatea clujeană Filea de Jos, după o operațiune la care au participat ample forțe de poliție. Acesta a încercat să se sinucidă cu un cuțit, dar a fost prins. 

Știre inițială: Bărbatul din imagini este posibil suspect în cazul minorului găsit decedat azi pe raza localității Lita. 
Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

***Urmare comunicatului de presă referitor la plecarea de la domiciliu a unui minor în vârstă de 8 ani împreună cu tatăl acestuia, Compartimentul Relații Publice din cadrul inspectoratului este abilitat să facă următoarele precizări:

La data de 26 iulie a.c., o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să –l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.
În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.
De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați. 
În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.
La data de 28 iulie a.c.,  minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.
Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit.
Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor.

coral