Update: Fetița dispărută a fost găsită.

Ora 18:10 – fetița în vârstă de 8 ani, care plecase singură de la o școală din zona cartierului Gheorgheni, în jurul orei 15:00,  a fost găsită în zona Bulevardului Muncii din municipiul Cluj-Napoca, de către un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, aflat în patrulare în zona respectivă.

Jandarmii clujeni au predat în siguranță fetița părinților .

Știre inițială: O fetiță în vârstă de doar 8 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj,  a plecat singură de la școală, în jurul orei 15.00 și este de negăsit.Potrivit surselor BZC, părinții au venit să o ridice de la școală însă copila lipsea.
 
Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia. Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 25 februarie a.c., în jurul orei 15.00, minora GROZA SARA TANIA, în vârstă de 7 ani și 11 luni, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat singură de la școala la care învăța, din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca fără a aștepta sosirea părinților iar de atunci nu este de găsit. 
 

SEMNALMENTE  – înălţime aproximativ 125 cm, 30 – 32  kg, ochi căprui, păr şaten închis, tuns cu breton în față, lung peste umeri, faţa rotundă, fără semne particulare.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu o haină de culoare albastră cu guler roz, pantaloni de trening, căciulă roz și cizme de culoare neagră. Are ghiozdan de culoare roz.
Fetița răspunde la numele SARA.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit
numărul unic de urgenţă 112

coral