Ioan Sandor acuză că a fost șicanat în trafic și bătut în parcarea de la Mega Image de pe str Dorobanților din Cluj Napoca. Printre agresori se numără și Alex Mureșan, zis Muri, șoferul interlopului clujean Ochiu Mic.

”Am fost agresat în trafic de Alex Mureșan, zis Muri, și de mai mulți prieteni de-ai lui. Ne-au urmărit cu două mașini și ne-au făcut să oprim în parcarea de la Mega Image de pe str Dorobanților. acolo au continuat să ne agreseze verbal și fizic. Muri m-a bătut pe mine, pe încă un prieten de-al meu și pe o fată care făcea parte din grupul nostru și ne-au amenințat că, dacă depunem plângere, ne omoară”, a declarat Sandor, conform Gazeta de Cluj.

IPJ Cluj a trimis un punct de vedere vizavi de altercația care a avut loc.

”La data de 25 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost sesizaţi de către 2 bărbaţi în vârstă de 27, respectiv 35 de ani, cu privire la faptul că la data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau într-o parcare auto din cartierul Mărăşti, au fost ameninţaţi şi agresaţi fizic de către 6 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani.

În urma urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că altercația a avut la bază un conflict spontan, produs în urma unei șicanări în trafic.

În cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează cercetări sub aspectul săvârşiri infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, arată IPJ Cluj

coral