Ruby a calcat stramb fata de iubitul ei in timp ce se aflau pe platourile de filmare de la “Asia Express”. Imaginile au fost difuzate in cadrul editiei trecute a show-ului, iar scenele in care cantareata s-a sarutat cu altcineva s-au derulat chiar sub privirile lui Robert, care a fost extrem de surprins de gestul partenerei lui de viata.

Ruby s-a sarutat cu o femeie, de fata cu iubitul ei, Robert

Probele din timpul competitiei “Asia Express – Drumul Elefantului” sunt din ce in ce mai grele, iar concurentii au acumulat multa oboseala si stres. In cadrul editiei difuzata seara trecuta la Antena 1, participantii au avut de indeplinit mai multe misiuni ca sa scape de eliminare. Una dintre aceasta a fost reprezentata de faptul ca perechile ramase in concurs au fost nevoite sa faca rost de 10 nuci de cocos pentru a ajunge la urmatoarea misiune. Desigur, acest lucru trebuiau sa-l faca fara nicun ban.

Ruby a apelat la ajutorul unui barbat, pe care l-a rugat sa plateasca nucile de cocos vanzatoarei. Acesta a fost de acord, insa i-a pus o conditie: frumoasa cantareata trebuia sa sarute o femeie. Dupa ce s-a vazut cu fructele exotice in cos, Ruby si-a tinut promisiunea: a sarutat-o pe fata pe care i-o aratase barbatul care i-a platit nucile de cocos, cu doar cateva minute inainte.

Iubitul lui Ruby a fost uimit de gestul ei; de altfel, Robert a spus ca nu s-a asteptat nicio clipa ca artista sa sarute o femeie. Carismatica vedeta a marturisit ulterior ca “si-a evaluat terenul”, semn ca a analizat-o pe tanara inainte sa fie de acord cu conditia pusa de barbatul care i-a platit nucile de cocos.

“Nu m-am gandit nicio secunda ca o sa faca asta”, a reactionat Robert, iubitul cantaretei.

“Eu mi-am evaluat un pic terenul…am vazut-o”, a marturisit Ruby in cadrul emisiunii “Asia Express” 2019.

Ruby, printre fostii concurentii de la “Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Pe numele din buletin Ana Claudia Grigore, artista s-a nascut pe 28 ianuarie 1989 in Medgidia. Ruby si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei engleze Kaiser Chiefs. Ea a sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, fiind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate. Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, “Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes in Turcia. In acelasi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, “Get High”, in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa “Touch Me” a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria “Best Dance Act”.

coral