Cântărețul de muzică populară Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa, iar în cele din urmă a fost pus la punct de către cântăreața Daniela Ploia. Artistul a avut o ieșire dură la adresa colegei lui de breaslă.

Invitat într-o emisiune tv, Valentin Sanfira a surprins pe toată lumea cu descrierea pe care i-a făcut-o Margaretei Clipa.

Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa la TV

Valentin Sanfira i-a adresat cuvinte nu tocmai potrivite Margaretei Clipa, atunci când a fost rugat să spună trei lucruri despre artistă.

„Direct îți spun. Este un pic îmbârligătoare, ca să zic așa. E și interpretă și interpretează așa și îi place să povestească. Știi cum e la țară? La țară nu era Facebook, se ducea Țața Floarea și zicea „auziți, s-a spânzurat găina lui Leana în gard” și până în capătul satului s-a înțeles că s-a spânzurat Leana în gard. Duce vorba. I-am și zis-o în față. Au, nu toți, senzația că acolo s-a terminat totul… se cred Dumnezeii muzicii. E plină de sine, se și vede. Cel mai rău și e nasol. Am mai multe. Doar trei trebuie să zic? Mai zic una. Asta cu fățărnicia, e prieten cu toată lumea”, a spus artistul.

Imediat, atitudine a luat o altă cântăreață, Daniela Ploia. Aceasta l-a pus la punct pe Sanfira. ”N-ai cum să jignești o artistă de calibrul doamnei Margareta Clipa și Niculina Stoican…e prea sigur pe el. El e pentru vârsta lui un artist bine cotat..dar experiența celor două doamne ale folclorului românesc o dobândește în timp odată cu trecerea anilor. Rușinică. Am avut o părere bună despre el. S-a schimbat mult după căsătoria cu acea domnișoară care e frumoasă. În fine…m-a enervat că a jignit așa artiste. Urât”, a spus Daniela Ploia.

”Pe mine personal Valentin m-a dezamăgit profund. N-ai cum să te crezi tu pe aceeași scara ierarhică cu o artistă desăvârșită. Dacă dumneaei a lăsat impresia de „fățarnică” a lăsat-o pentru că tu ești mult prea jos ca și artist comparativ cu dânsa. Ține de cei 7 anișori să îți permiți să vorbești atât de doamna Margareta Clipa, cât și de doamna Niculina Stoican. Sunt tezaur pentru folclorul autentic. Și tu te-ai dezvoltat frumos, ai har..dar aroganța te face să decazi în fața publicului. Puteai vorbi de colegi de aceeași vârstă și aceeași experiență cu tine”, a continuat artista.

Valentin Sanfira este căsătorit civil cu cântăreața Codruța Filip. Cei doi și-au unit destinele pe 10 octombrie 2020.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, declara pe atunci Valentin Sanfira.

Recent, Valentin Sanfira a jignit-o pe Margareta Clipa la TV după ce a fost pus să o caracterizeze. coral