Sunt foarte putini aceia care stiu ca Valentina Pelinel are o sora, motiv pentru care… pana de curand, Lavinia a stat “secreta”. Toate astea desi, sotia lui Cristi Borcea a facut publica o poza in care apare alaturi de mama ei si sora sa, dar imaginea a fost repede data uitarii. Astazi insa au aparut imagini cu Lavinia si Valentina Pelinel.

In fotografiile de album se poate vedea clar ca Valentina Pelinel si sora sa nu seamana aproape deloc, insa… Lavinia are si ea trasaturi foarte frumoase, mostenite de la mama sa. Nu doar frumusetea este punctul lor comun, ci si faptul ca are gemene. Insarcinata pentru a doua oara, sotia lui Cristi Borcea a evitat cat a putut sa expuna viata rudelor sale, dar, in trecut, ea a facut dezvaluiri emotionante despre relatia pe care o are cu sora si femeia care le-a dat viata. La acea vreme, fostul model a declarat ca are o relatie speciala cu cele doua femei, care ocupa cate un loc special in inima ei. In plus, Valentina Pelinel a mai spus ca sunt extrem de unite, relateaza jurnalistii de la revista VIVA!.

Lavinia este mai mica decat sora ei celebra cu sapte ani. In trecut, Valentina Pelinel a vrut sa o introduca pe sora ei in lumina reflectoarelor, insa tanara a refuzat si a preferat sa aiba o viata alaturi de gemene si sotul ei. Sotia lui Cristi Borcea a inceput numaratoarea inversa pentru ziua in care va deveni mamica de gemene. Vedeta si fostul actionar de la Dinamo au ales deja unul dintre prenumele micutelor printese.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit in toamna lui 2018

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul “Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile.  Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit sotia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. In ziua in care a avut loc cununia civila s-a aflat si ca vedeta este insarcinata cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 in Budapesta.

coral