Clipe dificile pentru familia Oanei Roman. Mama sa, Mioara, a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală, după ce a cazut și s-a lovit în propria casă. Fosta soție a lui Petre Roman a primit, deîndată, îngrijiri medicale de primă mână. Cum se simte acum Mioara Roman și când va fi externată.

Motivul pentru care Mioara Roman a ajuns din nou la spital

Problemele par să nu se mai încheie pentru Mioara Roman. Oana Roman s-a speriat îngrozitor, acum câteva zile, când femeia care i-a dat viață a căzut și s-a lovit foarte tare, în propria casă. Celebra influenceriță a sunat deîndată la 112 și a aranjat ca mama ei să fie transportată de urgență la spital.

Mioara Roman a ajuns la secția UPU din cadrul Spitalului Elias din București, acolo unde medicii i-au acordat cele mai bune îngrijiri. După investigații amănunțite, fosta soție a lui Petre Roman va fi externată în decursul zilei de luni, 8 august.

Oana Roman le-a relatat prietenilor săi virtuali de pe Instagram episodul care a neliniștit-o. Vedeta le-a explicat internauților cum mama ei a fost internată la secția de neurochirurgie iar luni, 8 august, va fi transferată la o altă unitate medicală, pentru recuperare.

„Mama a ajuns la Spitalul Elias, la UPU, apoi a fost internată la secția de neurochirurgie. Mâine o vom transfera în alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare.”, a anunțat Oana Roman pe rețelele sociale.

„Doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea!”

Se pare că Mioara Roman s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut acasă, iar apoi s-a împieditcat și s-a lovit. În ciuda faptului că a căzut, medicii au asigurat-o pe Oana Roman că mama ei se află înafara oricărui pericol, fiind lucru de admirat faptul că părintele său nu prezintă niciun tip de leziune internă.

„Mama nu mai are echilibrul pe care-l avea. Într-o fracțiune de secundă, s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat.

Ne-am speriat foarte rău. Din fericire, doctorii mi-au spus că a avut un înger și Dumnezeu a fost lângă ea pentru că nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier.”, a completat partenera lui Marius Elisei pe social media.

Reamintim că mama Oanei Roman și a designerului Catinca Roman suferă de o boală extrem de păcătoasă, Parkinson. coral