Catalin Scarlatescu este foarte discret cand vine vorba de viata personala, insa un lucru este sigur, cheful va deveni tatic. Vestea bomba a fost data chiar de el, vedeta de la Antena 1 vrea sa intre in randul taticilor si asa se va intampla, potrivit spuselor lui.

De putine ori vorbeste despre viata intima, insa are o dorinta, care nu poate fi tinuta secret. Catalin Scarlatescu isi doreste foarte tare un copil si este convins ca anul acesta se va concretiza. „Am avut cateva femei senzationale in viata mea. Toate au fost deosebite. Mi-au placut femeile inteligente, independente. Nu am urmarit frumusetea fizica, sa arate perfect, ci sa ma atraga mereu cu inteligenta. La toate tin si acum, am ramas cu amintiri frumoase si le respect. Dupa parerea mea, cea mai sigura forma de agatat este sa ii spui unei femei direct, fata in fata. Cel mai bine este sa comunici cu ele de la inceput fara ocolisuri. Nu sunt genul de om sa ma afisez cu persoana la brat, daca ele isi doresc publicitate, sa fie sanatoase”, a declarat Catalin Scarlatescu pentru Antena Stars.

„Anul acesta este anul meu, imi doresc foarte mult un copil. Si sigur o sa fac si asta, anul acesta sigur o sa se intample”, a mai marturisit juratul “Chefi la cutite“.

Va exista sau nu sezonul 7 “Chefi la cutite“?

Emisiunea „Chefi la cutite”, sezonul 6, a fost lider de piata pe toate categoriile de public, fiecare editie fiind urmarita de peste doua milioane de telespectatori. Datorita acestui record, bosii de la Antena 1 au decis sa mai sa mai produca un nou sezon, cu numarul 7. Astfel, peste aproximativ trei luni, mai exact in aprilie, fanii “Chefi la cutite“ se vor bucura de noi experiente, alaturi de cei trei chefi si concurentii care se vor lupta sa castige marele premiu.

Intr-un moment de nervozitate, din cauza ca a piedut in fata lui Bontea, Catalin Scarlatescu s-a dat de gol si a marturisit ca in sezonul urmator o sa fie mult mai atent cand isi va alege echipa.“In sezonul urmator o sa fiu mult mai atent cand o sa imi aleg echipa. In sezonul sapte, vreau sa castig cu o lady-chef, tara aceasta are nevoie de asa ceva!“, a marturisit Scarlatescu.

coral