Două dintre cele mai așteptate evenimente care au loc în Cluj și la care participă mii de persoane din întreaga lume vor reveni în 2021. Organizatorii au transmis ce planuri au pentru edițiile de anul viitor.

Untold revine în 2021

Dacă în anul 2020 toate aceste lucruri nu au fost posibile, anul 2021 vine cu încredere și optimism de la organizatorii festivalului UNTOLD, care au început pregătirile pentru ediția cu numărul șase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. În 2021, al șaselea capitol din povestea UNTOLD se va scrie în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca.

Ediția de anul viitor vine cu o nouă poveste magică UNTOLD care se va desfășura, timp de 4 zile și 4 nopți, alături de cei mai mari artiști din întreaga lume, dar și alături de cel mai minunat public pe care un festival și-l poate dori. Un sentiment de nerăbdare îi încearcă atât pe fanii festivalului, cât și pe artiștii care abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul din România. Organizatorii UNTOLD spun că ediția din 2021 va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții.

Încrederea organizatorilor vine și din veștile bune privind existența unui vaccin la începutul anului viitor și din atenția tot mai mare acordată de specialiști dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă. Un alt motiv este și sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală și de evenimente în anul 2021. În plus, reprezentanții UNTOLD, alături de alți organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiții. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregătește pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiștii preferați.

EDY CHEREJI, DIRECTOR DE COMUNICARE UNTOLD: „Nu am încetat nici un moment să fim optimiști și am lucrat în toată această perioadă la pregătirea ediției următoare, astfel că UNTOLD 2021 va fi cel mai bun UNTOLD de până acum! Încrederea noastră că ne vom revedea în vara anului viitor vine și ca urmare a veștilor extraordinare privind disponibilitatea unui vaccin la scară mondială la începutul anului viitor, dezvoltarea tot mai mare a testelor rapide care vor permite testarea în masă. În plus, sprijinul care urmează să vină din partea Guvernului pentru restartarea industriei de evenimente, grupurile de lucru în care suntem implicați alături de alți organizatori din țară și reprezentanții autorităților, în vederea pregătirii din timp a modului în care se vor desfășura evenimentele în anul 2021, ne dau toate motivele să credem că, prin comparație cu vara acestui an, vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai apropiată de normalitatea pe care o așteptăm cu toții. Abia așteptăm să ne întâlnim cu prietenii festivalului, cu fanii și artiști, la Cluj-Napoca, anul viitor.”

Electric Castle a anunțat primii artiști

Mult iubitul festival Electric Castle organizează a opta ediție în 2021 și a anunțat primii artiști care vor urca pe scena EC vara viitoare.

Electric Castle ediția a 8-a în 2021

Astfel, primii artiști anunțați sunt Twenty one pilots, Gorillaz și Deftones.

„Aceasta este raza noastră de speranță. Ne așteptăm la vara viitoare, având în vedere contextul. Întreaga industrie a festivalurilor se adaptează și căutăm cu toții soluții pentru ca festivalurile să aibă loc în 2021

Ca întotdeauna, am lucrat pentru a vă oferi cea mai bună gamă posibilă.

Toate biletele disponibile de acum înainte sunt FlexiPasses. Asta înseamnă că primiți cel mai bun preț disponibil și rambursarea integrală în cazul în care festivalul este amânat.

Pentru doar 100 de lei avans, vă puteți bloca FlexiPass la prețul de vânzare de iarnă (599 lei) și puteți plăti diferența în iunie. Ofertă disponibilă în timpul vânzării flash până la 30 noiembrie, 23:59: electriccastle.com/tickets

Prețul complet va ajunge la 799 lei

De asemenea, răspândiți acest poster, spuneți-ne mai jos cu cine doriți să veniți și s-ar putea să câștigați 4 X GA pentru EC8.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră de Facebook, mâine la prânz”, au scris organizatorii Electric Castle pe Facebook. coral