Când vine vorba de RCA și CASCO, întotdeauna au existat reduceri pentru anumite categorii de șoferi sau anumite autoturisme. Chiar și așa, niciodată nu a fost mai simplu decât acum să obții o micșorare cu câteva sute de lei a tarifului achitat către asigurator.

Omniasig este unul dintre cei mai importanți asiguratori de pe piața din România, mai ales după falimentul City Insurance. În acest context, oferta pe care o pune la dispoziția șoferilor români este una cât se poate de relevantă. Nu de alta, dar te ajută să faci economie chiar și de câteva sute de lei, dacă ești un șofer exemplar, atunci când îți închei asigurarea RCA, CASCO sau amândouă, într-un singur pachet.

Oferta RCA și CASCO pe care nu te-ai fi așteptat să o vezi în România

Omniasig te premiază dacă ai fost un șofer exemplar. Astfel, la încheierea unei noi asigurări, vei beneficia de o reducere importantă dacă faci dovada că ai avut un comportament exemplar în trafic în ultimii doi ani. Asta înseamnă că nu ai primit nicio amendă și niciun avertisment în timpul circulației pe drumurile patriei, potrivit playtech.ro

Dacă prezinți un istoric auto de sancțiuni fără abateri, vei beneficia de 5% reducere la RCA, 7% reducere la CASCO sau 10% la amândouă, dacă le închei sub forma unui pachet. Documentul la care se face referire în anunț este echivalentul pentru șoferi al unui cazier judiciar și poate fi emis de Brigada Rutieră din cadrul Inspectoratelor Județene de Poliție. În capitală, de exemplu, această hârtie o obții la sediul poliției din strada Udriște. În ceea ce privește timpul necesar obținerii documentului, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. 

Modelul de cerere care trebuie completat îl găsești în spatele acestui link, pe pagina web a Poliției Rutiere, la secțiunea cereri tipizate, punctul 3, anexa 2. Formularul obținut nu trebuie să fie mai vechi de 30 de zile, când soliciți oferta pentru o poliță de asigurare.

 

coral